Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ναι, έχετε αυτή τη δυνατότητα μέσω του control panel της ClouDNS. Για να ελέγξετε ένα domain:

  1. Δημιουργήστε έναν ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό στη σελίδα της ClouDNS (Αρχική σελίδα ClouDNS, FREE DNS, SIGN UP FOR FREE).
  2. Ζητήστε μας να σας δώσουμε το δικαίωμα διαχείρισης του DNS του domain, ενημερώνοντάς μας ταυτόχρονα για τη διεύθυνση email με την οποία φτιάξατε τον λογαριασμό.
  3. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα ότι είστε έτοιμοι να διαχειρίζεστε το domain σας.
  4. Αποσυνδεθείτε και ξανασυνδεθείτε στην ClouDNS για να δείτε το domain σας.
  5. Κάθε φορά που συνδέεστε, το/τα domain σας θα φαίνονται κάτω από την επιλογή Shared DNS zones. Το περιβάλλον εργασίας είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και διαισθητικό, αρκεί να γνωρίζετε τα βασικά για τη διαχείριση του DNS.

Προσοχή 1: Αν δεν είστε βέβαιοι, είναι καλύτερα να μας ρωτήσετε πώς ακριβώς να κάνετε μια αλλαγή ή, ακόμα καλύτερα, να μας ζητήσετε να την κάνουμε εμείς. Από το DNS εξαρτώνται όλες οι υπηρεσίες του domain σας (website, email κ.λπ.), και με μια λάθος καταχώρηση είναι πανεύκολο να πάψουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες.

Προσοχή 2: Αν σας έχουμε δώσει τη δυνατότητα ελέγχου των email σας μέσω cPanel, ίσως δείτε κάποιες επιλογές για να επεξεργαστείτε καταχωρήσεις για το DNS. Ό,τι επεξεργασία κάνετε εκεί δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αφού αφορούν μόνο τον server που διαχειρίζεται τα email σας και οι καταχωρήσεις DNS δεν αντιγράφονται αυτόματα στους server που διαχειρίζονται πραγματικά το DNS του domain σας και κάνουν διαθέσιμες τις καταχωρήσεις στον έξω κόσμο.