Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σε όλα μας τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνεται και αξιόπιστο DNS, από αξιόπιστους server, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό. Σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας και domain, το DNS περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον κόστος. Ανάλογα με το πακέτο και τις ανάγκες σας, τις υπηρεσίες αυτές μπορεί να παρέχει ο registrar του domain σας ή εμείς. Αν τις παρέχουμε εμείς, τα χαρακτηριστικά είναι ίδια όπως αυτά που έχει το παρακάτω πακέτο JustDNS, απλά δεν πληρώνετε ξεχωριστά για αυτό. Εσείς, απολαμβάνετε απόλυτη ευελιξία και τη δική μας μεγάλη σχετική εμπειρία στην υποστήριξη κάθε ανάγκης σας.

Αν αγοράζετε από εμάς μόνο υπηρεσίες e-mail, ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία από αλλού, μπορείτε να επιλέξετε το ειδικό μας πακέτο JustDNS, που σας παρέχει μόνο υπηρεσίες DNS:

JustDNS

Σας παρέχουμε υπηρεσίες DNS, ανεξάρτητα από τις άλλες μας υπηρεσίες. Έχετε τη δυνατότητα να μας ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή να προσθέσουμε τα εξής records:

  • A records
  • CNAME records
  • MX records
  • Προωθήσεις HTTP
  • Πολλά άλλα

Οι server μας είναι αξιόπιστοι και πολύ γρήγοροι, οι αλλαγές ισχύουν στις περισσότερες περιπτώσεις σε 5-10 λεπτά (αλλά βάσει των κανόνων του Internet, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα ενημερωθούν αμέσως όλοι οι server του internet – αυτό γίνεται εγγυημένα μέσα σε 72 ώρες).

Οι υπηρεσίες DNS παρέχονται από την ClouDNS. Εφόσον το επιθυμείτε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να έχετε απευθείας έλεγχο του DNS σας, στο control panel της ClouDNS.