Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αυτή η λύση συνδυάζεται αποκλειστικά με τα mailbox μας με χαρακτηριστικά MailPLUS. Σας προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς κατά λάθος διαγραμμένων μηνυμάτων στο mailbox σας, για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο συμφωνείτε μαζί μας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμεύει για την περίπτωση κατά λάθος διαγραφής σημαντικών μηνυμάτων ή για περιπτώσεις καταστροφής των τοπικών αντιγράφων και αστοχίας του συστήματος backup σας.

Πώς λειτουργεί

  • Επιλέγετε για ποια mailbox σας επιθυμείτε αυτή τη λύση και μας ενημερώνετε ποια είναι αυτά και πόσο χώρο επιθυμείτε. 5GB, 10GB ή άλλο προσαρμοσμένο χώρο.
  • Παράλληλα με τα mailbox στο σύστημα MailPLUS με μορφή user@domain.xx, σας ενεργοποιούμε και δεύτερα mailbox, σε εντελώς διαφορετικό σύστημα, με μορφή user@backup.domain.xx και τα ρυθμίζουμε να καθαρίζονται αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον όγκο των εισερχόμενων email σας. Π.χ., αν λαμβάνετε έως 1 GB τον μήνα και επιλέξετε recovery mailboxes των 5 GB, τα ρυθμίζουμε ώστε να διαγράφονται μηνύματα παλαιότερα των 5 μηνών.
  • Ρυθμίζουμε ό,τι έρχεται στο user@domain.xx να πηγαίνει και στο user@backup.domain.xx. Εφόσον το επιθυμείτε, ρυθμίζουμε και ό,τι στέλνετε μέσω του user@domain.xx να πηγαίνει στον φάκελο απεσταλμένων (ή σε άλλο φάκελο της επιλογής σας) στο user@backup.domain.xx.
  • Χρησιμοποιείτε κανονικά το mailbox σας και δεν σας απασχολεί το recovery mailbox παρά μόνο όταν το χρειαστείτε.
  • Έχετε πλήρη πρόσβαση στο recovery mailbox μέσω webmail, imap και pop3.
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω του recovery mailbox.