Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Email

Email με ξεχωριστές δυνατότητες

Λογαριασμοί email επαγγελματικού επιπέδου, με πλήθος δυνατότητες, σε κόστος σημαντικά μικρότερο από του ανταγωνισμού.

Έχετε τον έλεγχο. Ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε με το email, μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε.

Hosting

Φιλοξενία σε γρήγορους server, με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες

Βελτιστοποιημένη φιλοξενία για WordPress

Έχετε τους κατάλληλους πόρους, βάσεις MySQL, δυνατότητα επιλογής έκδοσης PHP και παραμέτρων της, συνεργασία με CDN.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Υπηρεσίες που συμπληρώνουν την παρουσία σας στο internet

DNS: Το θεμέλιο των υπηρεσιών σας, χωρίς σωστό DNS το domain σας δεν μπορεί αν έχει καμία υπηρεσία, ούτε website, ούτε email.

SSL: Απαραίτητο για κάθε site σήμερα, τόσο για καλύτερη θέση στις αναζητήσσεις, όσο και για εξασφαλισμένη προβολή σε κάθε browser.

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες Internet είναι ένα μόνο σκέλος των υπηρεσιών που παρέχουμε σε επιχειρήσεις από το 1996. Στον τομέα του Internet, οι πελάτες μας είναι αποκλειστικά επαγγελματίες και επιχειρήσεις, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από τον χώρο της ελληνικής Ναυτιλίας. Πολλοί από τους πελάτες μας βασίζονται σε μας για την επικοινωνία τους μέσω email, γνωρίζοντας ότι τους παρέχουμε τις καλύτερες του είδους υπηρεσίες, με απόλυτη ασφάλεια, σεβόμενοι τους προϋπολογισμούς τους και ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Μέσω των server μας ανταλλάσσονται εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα email την ημέρα, ενώ συντηρούμε εκατοντάδες λογαριασμούς email για μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

ΥπηρεσίαΚόστος
Domain .com€25/έτος
Domain .gr€40/διετία
Domain .eu€25/έτος
Άλλα domainΡωτήστε μας
Σχεδίαση websiteΑπό €400 εφάπαξ, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας
Web HostingΕνδεικτικά πακέτα:
WEB250: €250/έτος, για 10GB χώρο web, 1 domain (η κατοχύρωση και οι ανανεώσεις παρέχονται δωρεάν), έως 5 απλά email με χώρο 2 GB το καθένα
WEB350: €350/έτος, για 15GB χώρο web, 1 domain (η κατοχύρωση και οι ανανεώσεις παρέχονται δωρεάν), έως 10 απλά email με χώρο 2 GB το καθένα
WEB350: €500/έτος, για 30GB χώρο web, 1 domain (η κατοχύρωση και οι ανανεώσεις παρέχονται δωρεάν), έως 20 απλά email με χώρο 2 GB το καθένα
Email – MailPLUS€30/έτος για κάθε mailbox με χώρο 2 GB με τα χαρακτηριστικά MailPLUS
Email – Απλά mailboxes€20/έτος για κάθε mailbox με χώρο 2 GB με απλά χαρακτηριστικά. Για πελάτες με περισσότερα των 10 mailbox, €15/έτος για το 11ο mailbox και άνω.
JustDNS10/έτος/domain για υπηρεσίες DNS επιπέδου premium από την ClouDNS
* Όλες οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπό μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε επιχειρήσεις/επαγγελματίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε μια συγκεκριμένη προσφορά, ακόμα και να μας ρωτήσετε αν υπάρχει περιθώριο για ακόμα καλύτερες τιμές, ανάλογα με τη δέσμευσή σας και τη συνολική δαπάνη σας. Αν δεν βρίσκετε κάποια υπηρεσία στον παραπάνω κατάλογο, περιγράψτε μας τι θέλετε και θα χαρούμε να σας στείλουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Στην υπηρεσία του πελάτη

Φιλική τιμολόγηση

Θέλετε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας; Να προσθέσετε υπηρεσίες ή να εκμεταλλευθείτε ετεροχρονισμένα μια προσφορά μας; Κανένα πρόβλημα. Σας πιστώνουμε τη διαφορά των ήδη τιμολογημένων υπηρεσιών σας, χωρίς ρίσκο για σας αν κάνετε μια λανθασμένη επιλογή.

Πλήθος δωρεάν υπηρεσιών

Σας παρέχουμε δωρεάν πλήθος υπηρεσιών που αλλού θα σας ζητήσουν να πληρώσετε μια περιουσία. Για παράδειγμα, προσφέρουμε δωρεάν SSL από την Let’s Encrypt ή αντίστοιχο πάροχο, δωρεάν DNS κορυφαίου επιπέδου από την ClouDNS, δωρεάν φιλτράρισμα των εισερχόμενων email με το SpamExperts (δωρεάν υπό προϋποθέσεις) ή με το MailScanner.

Κορυφαίες επιλογές υπηρεσιών

Επιλέγουμε τα δομικά στοιχεία των δικών μας υπηρεσιών από κάποιους από τους καλύτερους παρόχους παγκοσμίως. Γνώμονας είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα, οι λογικές τιμές και η δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες των πελατών μας.