Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δωρεάν mailbox MailPLUS για 1 μήνα!

Οι υπηρεσίες email που παρέχουμε είναι μοναδικές. Για αυτό, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν ένα mailbox MailPLUS με τις εξής δυνατότητες:

 • Τυπικό μέγεθος mailbox (μπορεί να προσαρμοστεί): 2GB
 • Μέγεθος κάθε μηνύματος: 100 MB
 • Webmail (RoundCube)
 • Πρόσβαση μέσω secure POP3, secure IMAP
 • Πλήρης ευελιξία στη δυνατότητα προώθησης σε πολλούς αποδέκτες με παράλληλη διατήρηση ή όχι σε κάθε mailbox
 • Δυνατότητα ορισμού διευθύνσεων catch-all
 • Δυνατότητα ορισμού “reject addresses”, τα μηνύματα στις οποίες δεν προωθούνται στο catch-all αλλά απορρίπτονται
 • Πλήθος άλλων ρυθμίσεων

Δοκιμάστε κι εσείς το απόλυτα οικονομικό e-mail εταιρικού επιπέδου. Θα γνωρίσετε πλήθος δυνατότητες που δεν ξέρατε ότι έχει το email, με απόλυτη αξιοπιστία και τη σιγουριά της υποστήριξης της FASTweb.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 1. Ένα δωρεάν mailbox MailPLUS με χώρο 2 GB, μορφής yourname@fastweb.gr ή yourname@yourdomain.gr
 2. Ό,τι χρειάζεστε (εκτός από domain) για χρήση του συστήματος MailPLUS στο δικό σας domain (DNS records, οδηγίες για ορισμό MX records στον δικό σας καταχωρητή κ.λπ.)
 3. Χρονική ισχύς προσφοράς: 1-2 εργάσιμες από τη στιγμή που θα μας το ζητήσετε με ισχύ για 1 μήνα.
 4. Υποστήριξη αποκλειστικά μέσω e-mail.

Επικοινωνήστε σήμερα και ζητήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ειδική προσφορά!

Προϋποθέσεις:

 1. Χρειαζόμαστε πλήρη στοιχεία της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί το λογαριασμό: Ονοματεπώνυμο χρήστη, επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, διεύθυνση, σταθερό τηλέφωνο που αντιστοιχεί στη διεύθυνση έδρας της εταιρείας, ισχύον εταιρικό e-mail (προσωρινές διευθύνσεις όπως mailinator κ.λπ. δεν γίνονται δεκτές).
 2. Δεν παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες. Για να μη γίνει κατάχρηση της προσφοράς δωρεάν mailbox, εξακριβώνουμε τα στοιχεία της εταιρείας σας μέσω του ΑΦΜ που θα μας δώσετε. Επιφυλασσόμαστε να μην παρέχουμε τη δωρεάν προσφορά αν δεν μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα στοιχεία δίνονται πράγματι από την εταιρεία που δηλώνεται ότι ζητά την προσφορά.
 3. Ως προμηθευτής ισχυρών επαγγελματικών λύσεων email, έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι στο spam. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του email που θα σας παρέχουμε και των συστημάτων μας γενικότερα για την αποστολή διαφημιστικής μαζικής αλληλογραφίας κάθε είδους και μορφής. Σε περίπτωση τεκμηριωμένων σχετικών καταγγελιών τερματίζουμε άμεσα την παροχή της σχετικής υπηρεσίας και συνεργαζόμαστε απόλυτα με τις αρμόδιες αρχές και ανεξάρτητους φορείς καταπολέμησης του spam.